Δωρεά στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Λήμνου «Ορίζοντες»

0

Λημνιοί εν ΔράσειΟ πρόεδρος των «Λημνιοί εν δράσει», Γιώργος Δημάρης και το ενεργό μέλος του συλλόγου, Μαρία Κουμιανού, επιμελήτρια της υπαίθριας εικαστικής έκθεσης «Λήμνος: Art Island», η οποία παρουσιάστηκε στο λιμάνι της Μύρινας στο πλαίσιο του Lemnos Festival 2014, επισκέφτηκαν την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, το ειδικό σχολείο Καλλιθέας.

Συζήτησαν με τη διευθύντρια, Γεσθημανή (Μάνια) Κατεβαινίδου, με έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το σχολείο και ο σύλλογος ΑΜΕΑ Λήμνου «Ορίζοντες», του οποίου είναι γραμματέας η ίδια.

Οι «Λημνιοί εν δράσει» παρέδωσαν δωρεά στην κ. Κατεβαινίδου, ως εκπρόσωπο των «Οριζόντων» το ποσό των 350 ευρώ και ευελπιστούν ότι στο μέλλον θα μπορέσουν να συμβάλουν ακόμη περισσότερο στο έργο του πολύτιμου για το νησί Συλλόγου.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις έργων καλλιτεχνών της εικαστικής έκθεσης «Λήμνος: Art Island» στην οποία μετείχαν οι: Paolo Incarnato, Θάλεια Κερούλη, Κοσμάς Κουμιανός, Νικόλας Μπλιάτκας, Λουντμίλα Παπαγιαννίδη, Γιώργος Κοντέλλης, ανήλθαν σε 200 ευρώ και όπως είχε ανακοινωθεί κατά το Lemnos Festival 2014 δόθηκαν στους «Ορίζοντες». Οι «Λημνιοί εν δράσει» συνέβαλαν με επιπλέον 150 ευρώ.

Στις φωτογραφίες, οι “Λημνιοί εν δράσει” με τις διδάσκουσες στο ειδικό σχολείο Καλλιθέας και τους μαθητές, Γιάννη, Γιώργο, Δημήτρη και Μαρία

IMG_1169_OK  IMG_1172_OK

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων