Γίνε μέλος τώρα!

Αγαπητέ φίλε της Λήμνου,

Τα τελευταία 3 χρόνια, ο Σύλλογος Απόδημων Λημνιών και Φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν Δράσει» δραστηριοποιούνται με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του νησιού που μεγαλώσαμε, επισκεφθήκαμε και αγαπήσαμε.

Έχοντας φέρει εις πέρας σημαντικές δράσεις προβολής και ανάδειξης προβλημάτων και συνακόλουθων προτάσεων, το σημαντικότερο που κρατάμε είναι η αμέριστη υποστήριξη από τα μέλη του συλλόγου.

Τα επόμενα βήματα μας δεν περιορίζονται μόνο στη συνέχιση των δράσεων-θεσμών, όπως το Lemnos Festival, οι διαγωνισμοί επιχειρηματικότητας και οι στοχευμένες δράσεις, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες διεξόδους με φόντο τον επαναπατρισμό των νέων και την αειφορία του νησιού. Συγκεκριμένα, οι επόμενοι μήνες θα βρουν τους Λημνιούς σε δράση προβολής στη Β. Ελλάδα, σε δράση προώθησης Λημνιακών προϊόντων στην Αθήνα, σε οικολογική δράση και εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στη Λήμνο.

Εάν λοιπόν θέλεις να βοηθήσεις και να συμμετέχεις μαζί με άλλους στην παραπάνω προσπάθεια, μπορείς είτε να μας στηρίξεις οικονομικά μέσω της δωρεάς-εγγραφής στο μη κερδοσκοπικό σύλλογο ή/και να δηλώσεις εθελοντής σε μία από τις επόμενες δράσεις. Πάνω από όλα όμως χρειαζόμαστε τη διάθεση σου για προσφορά μέσω της διά-δρασης.

Ακόμη και αν δεν επιθυμείς να συμμετέχεις με την ετήσια συνδρομή των 15€ αλλά ούτε έχεις χρόνο και τρόπο να βρίσκεσαι κοντά μας, πρότεινε την επόμενη δράση που αφορά στην ανάπτυξη της Λήμνου.

Σύντομα θα αναρτηθεί και στην σελίδα μας διαδικασία συνδρομής με καταβολή του ποσού online μέσω πιστωτικής ή PayPal και αυτόματα θα ενημερώνεται η λίστα με όλα τα μέλη του συλλόγου η οποία για να μπορεί κάποιος να την επισκεφθεί θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος στην σελίδα μας και να επιθυμεί να αναφερθεί το όνομά του στην εν λόγω κατάσταση.

Αν ενδιαφέρεσαι να λαμβάνεις ενημερώσεις ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες για το Σύλλογο, επικοινώνησε με το info@lemnosinaction.com

FB: Λημνιοί της Αθήνας εν Δράσει

Αριθμός Λογαριασμού Eurobank 0026.0240.37.0201193986

ΙΒΑΝ: GR1602602400000370201193986

“Σύλλογος Απόδημων Λημνιών και Φίλων Λήμνου «ΛΗΜΝΙΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων