Εσύ δήλωσες εθελοντής;

0

Θα έχετε ήδη ενημερωθεί για το Φεστιβάλ που διοργανώνουν οι “Λημνιοί εν δράσει” φέτος το καλοκαίρι στο νησί μας. Οι “Λημνιοί εν δράσει” φυσικά είμαστε όλοι εμείς. Όλοι εμείς που έχουμε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λήμνο, ή που έχουμε καταγωγή από κει και την επισκεπτόμαστε κάθε καλοκαίρι, ή που κάποια μετάθεση έφερε τους γονείς μας στο νησί και περάσαμε μερικά από τα παιδικά μας χρόνια, ή που τυχαία την επισκεφτήκαμε και έτσι απλά την αγαπήσαμε.

Όλοι εμείς λοιπόν που μοιραζόμαστε αυτή την αγάπη για το νησί μας μπορούμε να συμμετάσχουμε και να βοηθήσουμε ώστε αυτό το Φεστιβάλ να γίνει όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένο. Άλλωστε όπως είδατε πολλοί από σας που ήρθατε στην έκθεση φωτογραφίας στην πλ. Αγ. Ειρήνης αν μη τι άλλο κάνουμε κάτι δημιουργικό και περνάμε ωραία.

Το Φεστιβάλ είναι διήμερο (13-14 Αυγούστου) πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούμε αρκετοί εθελοντές να βάλουμε το χεράκι μας. Όλοι λοιπόν, όσοι έχουμε θετική ενέργεια, όρεξη για προσφορά και εθελοντική εργασία θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε με τους εξής τρόπους :

Εργασία για το στήσιμο και την προετοιμασία του χώρου αλλά και για την διαφήμιση του Φεστιβάλ μέσω αφισοκόλλησης.

Λειτουργία του Φεστιβάλ με την παρουσία μας σε διάφορα πόστα (έλεγχο εισόδου και εισιτηρίων, στα τραπέζια των χορηγών, στην ενημέρωση των επισκεπτών και των ξένων τουριστών, στις παράλληλες δράσεις π.χ. έκθεση φωτογραφίας και Art Bazaar κλπ.).

Φύλαξη του χώρου καθ’ όλη την διάρκεια των δύο ημερών.

Μεταφορές με αμάξι που πιθανώς θα χρειαστούν για συνεργάτες – καλεσμένους αλλά και εφοδιαστικό υλικό και μηχανήματα.

Εργασία για το ξε-στήσιμο του Φεστιβάλ, την αποκατάσταση και καθαριότητα του χώρου του Γυμνασίου.

Για να αρχίσουμε σιγά-σιγά να οργανωνόμαστε στείλτε τα στοιχεία σας: Ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, ηλικία και ημερομηνίες παραμονής στη Λήμνο για τους αποδήμους, στον αεικίνητο συντονιστή των εθελοντών μας Γιώργο Φωκιανό (e-mail: gefokianos@gmail.com) ή τηλεφωνήστε του στο 6948547344.

Ο κάθε εθελοντής θα πάρει δώρο το μπλουζάκι του φεστιβάλ αλλά θα μπει και σε κλήρωση για επιπλέον αναμνηστικά δώρα!

Όποιος δε μπορεί να βοηθήσει με την φυσική του παρουσία μπορεί να βοηθήσει διαφημίζοντας το Φεστιβάλ. Ενημερώνουμε τους φίλους και τους συγγενείς μας στο νησί για το Φεστιβάλ και μοιραζόμαστε τις ανακοινώσεις του συλλόγου μέσω του Facebook.

Και αν σκοπεύουμε να φιλοξενήσουμε κάποιο φίλο μας στο νησί φέτος το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να έρθει τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο site του συλλόγου www.limnosinaction.com, την σελίδα του συλλόγου στο Facebook, αλλά και απευθείας από τα παιδιά του συλλόγου που έχουν αναλάβει την διοργάνωση.

Ελάτε να βοηθήσουμε και να συμμετάσχουμε στο μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων