Ένας Λημνιός Πρωταθλητής στους Ολυμπιακούς του Ρίο

0

Ετοιμασίες και προπονήσεις για τον Παναγιώτη Μαγδανή με χορηγία της Εθνικής Τράπεζας και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία να αναφέρεται στον πρωταθλητή και την ευκαιρία που έχει μαζί με άλλους 9 για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς του 2016.

Πλατιά χαμόγελα ικανοποίησης αισιοδοξία και πίστη για νέες ελληνικές επιτυχίες ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για την παρουσίαση του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» το βράδυ της περασμένη Δευτέρας.
Συνολικά 28 εταιρείες, τράπεζες και ιδιώτες, θα στηρίξουν έμπρακτα 55 αθλητές και αθλήτριες από 13 αθλήματα, στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.
Ανάμεσά τους και 9 πρωταθλητές της κωπηλασίας που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το μεγάλο γεγονός σε λίγο καιρό από τώρα. Ο λόγος για τους τέσσερις της τετρακώπου άνευ Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο, τους τέσσερις του τετραπλού ελαφρών Γιώργο και Λευτέρη Κόνσολα, Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο καθώς και την Κατερίνα Νικολαίδου.

Πηγή: Hellenic Rowing Federation

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων